argosaronikos365.gr
ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», της τηλεόρασης του Alpha

Κοινοποίηση

Η προσπάθειά μας να εφαρμόσουμε τη νομοθεσία και να καθαρίσουμε ακαθάριστα οικόπεδα ιδιωτών, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, συνεχίζεται.

Σε συνθήκες κλιματικής κρίσης και με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να είναι υπαρκτός σχεδόν καθημερινά, ο δήμος μας προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι οικισμοί μας θα παραμείνουν προστατευμένοι από καταστροφές.

Οι νέες ρυθμίσεις δίνουν τη δυνατότητα στους δήμους να καθαρίζουν ιδιωτικές εκτάσεις και στη συνέχεια να χρεώνουν τους ιδιοκτήτες με το κόστος εργασιών και το πρόστιμο. Εμείς προτεραιοποιούμε τα οικόπεδα αυτά βάσει της επικινδυνότητάς τους και παρεμβαίνουμε με τα συνεργεία μας.

Σε αυτή μας την πρωτοβουλία έχουμε τη στήριξη των ΜΜΕ που προβάλουν τις δράσεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά την εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και τον Alpha TV για το εκτενές ρεπορτάζ που μας αφιέρωσαν το Σάββατο 6 Ιουλίου! Ευχαριστούμε και τον ίδιο προσωπικά για τα καλά του λόγια!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για έναν δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, έναν δήμο που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον!

Δείτε το ρεπορτάζ: https://www.youtube.com/watch?v=BEUuerdOZSU

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τη φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασα επισκέφθηκε ο Ν. Δένδιας

Στ. Κασσελάκης από Ικαρία: Να μην κουνάνε το δάχτυλο οι κυβερνώντες όταν οι γονείς πολλών και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία

Έρευνα: Το 40% των περιπτώσεων καρκίνου οφείλεται σε τροποποιήσιμους παράγοντες κινδύνου