argosaronikos365.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΥΔΡΑ

Παρακολουθήσαμε από το Πειραματικό Εργαστήρι Θεάτρου του Δήμου (ΠΕΘΥ) μας την πρώτη παράσταση του έργου «Το Σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» 

Κοινοποίηση


Παρακολουθήσαμε (29/03/2024) από το Πειραματικό Εργαστήρι Θεάτρου του Δήμου (ΠΕΘΥ) μας την πρώτη παράσταση του έργου “Το Σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα.” Η παράσταση ύστερα από συναπόφαση όλων των συντελεστών του ΠΕΘΥ αφιερώθηκε στη μνήμη της Βασιλικής Τσολιά η οποία είχε πάρει μέρος σε αντίστοιχη παρουσίαση του εν λόγω έργου στην Ύδρα.

Συγχαρητήρια στον Σκηνοθέτη Σωτήρη Σιδέρη και σε όλους τους ηθοποιούς για αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Η παρουσίαση του προαναφερθέντος έργου συνεχίζεται με δύο ακόμη παραστάσεις (30 και 31 Μαρτίου στις 20:30) στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

Ο Δήμος μας στηρίζει τον πολιτισμό με έργα και πράξεις! Το ΠΕΘΥ αξίζει το χειροκρότημα όλων μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Π. Μαρινάκης: Βάσει πρωτοκόλλου η αντίδραση της φρεγάτας Ύδρα

Πραγματοποίηση στις 16/4/2024 εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών/τριών της Α και Β τάξης της Γυμνασίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο δράσης που εκπονείται στο σχολείο για την αποδοχή της διαφορετικότητας

Στ. Κασσελάκης από Ικαρία: Να μην κουνάνε το δάχτυλο οι κυβερνώντες όταν οι γονείς πολλών και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία