argosaronikos365.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΟΡΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Πόρου ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες, ότι από 25 Απριλίου 2024 τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σφαιρία.

Συγκεκριμένα:

– Απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων Ι.Χ. και δικύκλων, τρικύκλων και τετρακύκλων οχημάτων τύπου γουρούνας ανεξαρτήτου κυβισμού καθώς και ποδηλάτων και πατινιών που έχουν ισχύ πάνω από 250W ή έχουν μέγιστη σχεδιαστική ταχύτητα άνω των 25χλμ./ώρα, από το Νέο Λιμάνι (Κτήριο Συγγρού) ως την Πλατεία Σολωμονίδη (Άγιος Γιάννης).

– Οι ώρες ελεύθερης διέλευσης ορίζονται από 06:30 έως 14:00 & 17:00 έως 19:00 και οι ώρες φορτοεκφόρτωσης από 06:30 έως 08:30 & 16:00 με 17:30, για οχήματα μεγαλύτερων διαστάσεων (φορτηγά, ημιφορτηγά).

– Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων από τη στροφή Σινεμά έως την πλ. Σολομωνίδη και στις δύο πλευρές της οδού, με εξαίρεσεις:
i. Στάση Ι.Χ. και δικύκλων: Διαγωνίως στο προς την παραλία τμήμα του Parking της Δημοτικής Αγοράς, στις οριοθετημένες θέσεις στις εσοχές έναντι καταστήματος Βεσσαλά, στις οριοθετημένες θέσεις προ του καταστήματος Βίκου και έναντι αυτού.
ii. Στάση και στάθμευση δικύκλων στην παραθαλάσσια πλευρά της οδού από αρχή κτηρίου ΟΤΕ (Εθνική Τράπεζα) έως έναντι κτ. Κωστελένου, με τη διατήρηση οριοθετημένων ελεύθερων προσβάσεων προς/από το παραλιακό πεζοδρόμιο, τουλάχιστον ανά 30μ.

Για τυχόν τροποποίηση των ρυθμίσεων ή έκτακτες ρυθμίσεις, θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με 4 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σαρωνικού

Το Πειραματικό Εργαστήριο Θεάτρου του Δήμου Ύδρας (Π.Ε.Θ.Υ) παρουσιάζει “ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΑ ΑΛΜΠΑ”, στις 29-30-31 Μαρτίου 2024 και ώρα 20:30

Από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ύδρας, κ. Γεώργιου Κουκουδάκη, στους 120 συνέδρους από 23 διαφορετικές χώρες του «2nd UFM Stakeholder Conference on Sustainable Blue Economy»